Aroma Touch


AromaTouch Massage: Een Verfijnde Wellness-Ervaring

AromaTouch massage biedt een verfijnde wellness-ervaring die de voordelen van aromatherapie combineert met de rustgevende aanraking van massage. Deze unieke techniek, ontwikkeld door doTERRA, maakt gebruik van specifieke essentiële oliën die zorgvuldig worden aangebracht op strategische punten van het lichaam. Dit kalmeert het zenuwstelsel, ondersteunt het immuunsysteem en vermindert stress.

Wat is de AromaTouch Techniek?

De AromaTouch-techniek is ontworpen om een diepe staat van ontspanning en evenwicht te creëren. Tijdens de massage worden acht verschillende essentiële oliën gebruikt, elk met hun unieke eigenschappen en voordelen. Deze oliën omvatten bekende varianten zoals lavendel, tea tree, pepermunt en meer, die synergetisch samenwerken om een gevoel van welzijn te bevorderen.

Hoe Werkt de Massage?

De massage begint met lichte handmatige druk en vloeiende bewegingen langs de meridianen en viscerale contactpunten van het lichaam. Terwijl de oliën worden aangebracht, komt er een heerlijke aromatische geur vrij die de zintuigen omhult en de geest kalmeert. De combinatie van zachte aanraking en kalmerende oliën werkt diep door in het weefsel, waardoor spanning en stress worden verminderd.

Voordelen van AromaTouch Massage

  • Vermindert spanning en stress: De zachte aanraking en kalmerende oliën helpen het lichaam te ontspannen en geestelijke stress te verlichten.
  • Verbetert bloedcirculatie: De technieken en oliën bevorderen een betere doorbloeding.
  • Versterkt het immuunsysteem: Specifieke essentiële oliën ondersteunen de natuurlijke afweer van het lichaam.
  • Bevordert algehele ontspanning: De synergie van massage en aromatherapie zorgt voor een diepe staat van rust.
  • Positieve invloed op gemoedstoestand: De aromatherapie van de essentiële oliën kan een positieve impact hebben op emotioneel welzijn.

Ervaar het Zelf

Of je nu behoefte hebt aan een moment van ontspanning, stressvermindering, of gewoon wilt genieten van de genezende kracht van essentiële oliën, AromaTouch massage is een uitstekende keuze. Laat jezelf onderdompelen in deze rustgevende ervaring en geef je lichaam en geest de welverdiende aandacht die ze verdienen.

Boek nu je AromaTouch massage en ervaar de ultieme ontspanning!