Rite of the Womb Healing

Welkom op onze pagina over de Rite of the Womb, een helende ceremonie die vrouwen in staat stelt hun innerlijke kracht en wijsheid te herontdekken. Deze ritueel, afkomstig van de Inca-tradities, is een diepgaande ervaring die vrouwen helpt om oude wonden te helen en opnieuw verbinding te maken met hun vrouwelijke essentie.

Wat is de Rite of the Womb?

De Rite of the Womb is de negende rite van de Munay-Ki, een serie van energetische transmissies afkomstig van de Q'ero sjamanen in de Andes. Deze rite is speciaal bedoeld voor vrouwen en is bedoeld om de baarmoeder te bevrijden van angst en pijn, en deze te vullen met liefde en creativiteit. Het is een ceremonie die helpt om balans te brengen in je leven en je te verbinden met de kracht van je voorouderlijke lijn.

Het Ritueel

Tijdens de ceremonie wordt de wijsheid en energie van de rite doorgegeven van de ene vrouw op de andere, meestal door een sjamaan of een ervaren ceremonieleider. Het ritueel begint met een meditatie en het aanroepen van de spirituele voorouders en moeder Aarde. Daarna volgt een zegeningsritueel waarbij de baarmoeder wordt gezegend en geheeld. Het hele proces is diepgaand en transformatief, en biedt een veilige ruimte voor vrouwen om hun emoties te uiten en los te laten wat hen niet meer dient.

Voordelen van de Rite of the Womb

  • Emotionele Heling: Helpt bij het loslaten van oude trauma's en emotionele blokkades.
  • Versterkte Intuïtie: Verbetert je verbinding met je innerlijke wijsheid en vrouwelijke intuïtie.
  • Creatieve Stroom: Opent de weg voor meer creativiteit en vruchtbaarheid, zowel fysiek als spiritueel.
  • Verbinding met Voorouders: Versterkt de band met je vrouwelijke voorouders en de collectieve vrouwelijke energie.
  • Balans en Harmonie: Brengt balans in je leven en helpt je te leven vanuit liefde en compassie.

Voor Wie is deze Rite?

De Rite of the Womb is voor elke vrouw die op zoek is naar heling, transformatie en een diepere verbinding met haar vrouwelijke energie. Of je nu persoonlijke trauma's wilt helen, je intuïtie wilt versterken of gewoon wilt genieten van een moment van diepe spirituele verbinding, deze rite biedt je de tools en de energie om je doel te bereiken.

Kom en Ervaar de Rite of the Womb

Bij Portal 2 UR Heart zijn we toegewijd aan het ondersteunen van vrouwen op hun helende reis. We bieden regelmatig Rite of the Womb ceremonies aan, begeleid door ervaren sjamanen en ceremonieleiders. Neem contact met ons op voor meer informatie of om je in te schrijven voor een van onze aankomende ceremonies. Ook zijn er mogelijkheden om semi prive sessies te boeken.