Kundalini Reiki


Kundalini Reiki voor Heling en Balans

Ontdek de kracht van Kundalini Reiki: een sterke, vurige energie die heling biedt op pijnlijke plekken, het natuurlijk herstelvermogen stimuleert en energetische balans brengt. Deze methode gaat verder dan alleen fysieke heling; het kan ook ondersteuning bieden bij psychische problemen, situaties uit dit leven of vorige levens, en het loslaten van trauma's. Ervaar volledige ontspanning en positief helende energie, een moment speciaal voor jou.

Wat is Reiki?

Reiki is een universele levensenergie, afkomstig uit de Japanse woorden “Rei” (Universele) en “Ki” (levensenergie). Deze essentiële energie omringt en doordringt alles wat leeft, inclusief onszelf. Reiki is een eeuwenoude geneeswijze die het natuurlijk evenwicht herstelt door het sturen van kosmische energie. Het activeert het zelfhelend vermogen van het lichaam en lost energietekorten op. Door handoplegging kunnen pijnlijke plekken worden verlicht.

Hoe werkt het?

Tijdens een behandeling in de praktijk lig je ontspannen met gesloten ogen, begeleid door rustgevende muziek. Ik geef Reiki-energie door middel van handoplegging op of boven het lichaam. Voor afstandshealing ontvang je een muziekje om thuis te luisteren terwijl je ontspannen op de bank ligt. De helende energie wordt op afstand gestuurd en werkt via universele energie.

Kundalini Reiki:

Kundalini Reiki is een intuïtieve vorm van Reiki met een vurige energie die het natuurlijk herstelvermogen van het lichaam activeert. Het helpt bij het loslaten van trauma's en blokkades, zowel fysiek als mentaal. Deze krachtige energie kan specifieke klachten behandelen, karaktereigenschappen verbeteren, ruimtes reinigen, karmische banden helen en blokkades uit vorige levens oplossen.

Behandelingsopties:

 

Met Kundalini Reiki is het mogelijk om:

 

Situaties te behandelen

Je kunt karaktereigenschappen of een (lichamelijke) situatie behandelen. Bijvoorbeeld: jaloezie, nervositeit, kiespijn, verdriet en woede enz.

Een kamer of huis te reinigen

In een huis of kamer kunnen negatieve energieën hangen waardoor de ruimte niet prettig kan aanvoelen. Door het te behandelen met reiki zal het huis of kamer gereinigd worden waardoor het weer prettig aanvoelt.

Karmische banden te behandelen

Er is altijd een band tussen degene waar we veel van houden (bijvoorbeeld onze ouders) en onszelf. Soms kunnen die banden een negatief gevoel teweeg brengen, wat een negatief effect op ons lichaam en geest kan hebben. Vaak worden relaties sterker en hechter als we de band tussen de anderen en onszelf hebben behandeld.

Geboorte Trauma Reiki
Een ingrijpend trauma is geboren worden.
Van een zachte, warme, geluiddempende omgeving plotseling door een nauw kanaal waar je uiteindelijk na veel stress in een koudere, lawaaierige wereld terechtkomt. Om dit trauma te verlichten en op te lossen, heb je deze specifieke vorm van energie of Reiki nodig. 

 

Locatie Reiki
Zoals er banden zijn tussen mensen die dichtbij je staan bestaat er ook een band tussen jou en mensen die je minder goed kent, of tussen jou en bepaalde plaatsen, zelfs tussen jou en de aarde. Ook deze band kan een negatief gevoel geven, en daardoor een negatief effect op onze lichaam en geest.
De energie die je gebruikt om deze specifieke band te helen is anders dan de andere vormen, maar geeft optimale resultaten.

Vorig Leven Reiki
Deze Reikivorm heelt blokkades gevormd door vorige levens. We nemen altijd bepaalde situaties mee uit ons vorige leven wat nog niet is verwerkt. Door vorig leven Reiki toe te passen zal het in dit leven verwerkt worden zodat de blokkade zal verdwijnen.

DNA Reiki
Deze energievorm heeft de mogelijkheid om ons DNA te helen. (DNA is drager van erfelijke informatie. Het bevat de code voor de opbouw van het wezen. Ieder wezen heeft een unieke DNA-samenstelling) We zijn door deze Reikivorm in staat negatief geërfde genen en ziekten te helpen helen.
Na 3 weken kun je resultaat opmerken.

Kristal Reiki
Overal verspreid in ons lichaam hebben we kleine ophopingen van kristallen. Dit zijn punten waar een trauma (lichamelijk of geestelijk) hebben plaatsgevonden, gedurende ons hele leven.
Iedere keer als we uitstellen om een trauma aan te pakken en op te lossen, vormt zich een microscopisch klein kristal. Zo’n trauma kan van alles zijn; van gebroken arm, een kneuzing na een val, maar ook verdriet of verlies van een dierbare. Als bijvoorbeeld iemand zijn arm breekt, vormt zich een klein kristal om de herinnering aan de pijn en de gevoelens die je ervoer tijdens en vlak na het trauma vast te houden.
Als er geen verdere onopgeloste problemen of gevoelens zijn achter zo’n trauma kunnen de kristallen opgelost en geheeld worden. Bijna ieder kristal wat zich door een trauma heeft gevormd kan opgelost worden.
Een complete Kristal Reiki sessie bevat altijd 2 behandelingen.

Diamant Reiki
Deze laatste en ultieme Kundalini Reiki vorm versterkt de kracht van jouw Kundalini-energie waardoor je energieveld wordt versterkt en je chakra’s in balans komen.

Tarieven:

  • 60 minuten: €75.-
  • Afstandshealing op aanvraag
  • Trajecten op aanvraag

Laat Kundalini Reiki je begeleiden op je reis naar heling en balans. Neem vandaag nog contact op voor een afspraak of meer informatie.