Bij Eywa Healing staat jouw welzijn centraal. Tijdens al onze behandelingen maken we gebruik van hoogwaardige essentiële oliën en oliën die 100% natuurlijk zijn, zonder enige toevoeging van hormoonverstorende ingrediënten. Onze massageoliën worden zorgvuldig gemengd om een unieke en kalmerende ervaring te bieden.

Edelstenen voor Persoonlijk Herstel

Wist je dat we ook edelstenen gebruiken die speciaal voor jou zijn uitgekozen? Deze stenen dragen bij aan een diepere helende ervaring en helpen ons om jou de beste zorg te bieden tijdens elke behandeling.

Cadeaubonnen voor Bijzondere Momenten

Eywa Healing biedt ook prachtige cadeaubonnen aan, waarmee je jouw dierbaren kunt verrassen met een behandeling naar keuze. Geef de gift van ontspanning en welzijn aan iemand die het verdient.

Afspraak maken

Behandelingen worden uitsluitend gegeven op afspraak. Het maken van een afspraak is eenvoudig - via het online system, bel ons of stuur een WhatsApp-bericht. Let op: afspraken via e-mail zijn niet mogelijk.

Betalingsopties

Bij Eywa Healing bieden we flexibele betalingsopties. Je kunt contant betalen, met pin of gebruik maken van Tikkie om de kosten van je behandeling te voldoen.

Annuleringsvoorwaarden

We begrijpen dat plannen soms gewijzigd moeten worden. Als je een afspraak wilt annuleren of wijzigen, neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op. Helaas moeten we 100% van de behandeling in rekening brengen bij annuleringen of wijzigingen binnen 24 uur voor de afspraak of bij no-shows. Voor een afspraak te verplaatsen hanteren wij 48 uur.

Bij Eywa Healing streven we ernaar om jou de best mogelijke ervaring te bieden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.