Aura en chakra healing

DE CHAKRA'S WEER IN BALANS...

Chakra healing is een krachtige behandeling die helpt om de stroom van levensenergie in het hele lichaam te herstellen, waardoor het gevoel van algemeen welzijn wordt verbeterd. Je energiesysteem wordt gedeblokkeerd en de chakra’s worden opnieuw in evenwicht gebracht, wat de weg opent naar een hoger niveau van bewustzijn en gezondheid.

‘Chakra’ is een Sanskrietwoord dat ‘wiel’ betekent en verwijst naar de vele energiebanen die door ons hele lichaam lopen. Zeven daarvan zijn belangrijke chakra’s, deze lopen langs de ruggengraat vanaf de basis tot de kruin. Elk chakra is opgebouwd uit organen, zenuwen en heeft een krachtige verbinding met de minder tastbare psychologische, emotionele en spirituele staat van zijn.

Het openhouden van onze chakra’s en het laten stromen van onze energie is van fundamenteel belang voor ons welzijn, zowel op lichamelijk, geestelijk, emotioneel als op spiritueel niveau. Wanneer we ziek worden, is het waarschijnlijk omdat een of meer van onze chakra’s worden geblokkeerd, hetzij direct door fysiek trauma, of door meer esoterische problemen die zich dan fysiek manifesteren.


Wortelchakra
– zit aan de basis van je ruggengraat of staartbeen. Het eerste chakra is je basischakra, het heeft betrekking op je basisbehoeften. Je gevoel van veiligheid, overleving en stabiliteit in je leven.

Sacraalchakra – twee centimeters onder je navel. Het tweede chakra staat voor het uiten van emoties, het hebben van relaties, seksualiteit en creativiteit. Je weet wat je wilt en je durft je emoties te uiten.

Zonnevlechtchakra – drie centimeter boven je navel. Het derde chakra zit in onze kern en is de bron van je persoonlijke kracht. Hier wordt je identiteit bepaald en wat je wilt doen met je leven.

Hartchakra – in het hart. Het vierde en middelste chakra is het hartchakra, de bron van liefde en verbinding. In het bijzonder tussen het fysieke, mentale, emotionele en spirituele niveau.

Keelchakra – bij de keel. Het vijfde is het keelchakra, dit is je centrum van expressie en communicatie. Naarmate je leert om effectief te communiceren, laat dit je creativiteit tot bloei komen.

Derde oog-chakra – midden in de wenkbrauwen. Het zesde chakra, het derde oog. Alle intuïtieve gevoelens die je hebt, evenals je vermogen om tussen de regels door te lezen en non-verbale communicatie te begrijpen, komen voort uit dit chakra.

Kruinchakra – bovenkant van het hoofd. Het zevende chakra is de duizendbladige lotusbloem bij de kruin van het hoofd en leidt tot verlichting en spirituele verbinding met onszelf en anderen.

DE BEHANDELING

Bij de Chakra healing gebruik ik mijn intuïtie om je lichaam te ‘scannen’ en energieblokkades te identificeren die overeenkomen met de chakra’s. Om de doorstroming te herstellen, help ik deze blokkades op te heffen door mijn handen op of boven je lichaam te plaatsen, door specifieke essentiële oliemelanges of helende kristallen te gebruiken. De essentiële oliën en kristallen in de behandeling worden al duizenden jaren in de alternatieve geneeskunde gebruikt om fysieke en emotionele aandoeningen te behandelen.

Wanneer je chakra’s opnieuw worden geactiveerd en gebalanceerd, laten ze de energie weer vrij stromen. Hoewel je je onmiddellijk na de behandeling waarschijnlijk ontspannen en licht voelt, kan het zijn dat je je toch emotioneel voelt. Dit komt omdat de behandeling je openstelt voor verhoogde niveaus van fysieke, mentale en emotionele gezondheid en je intuïtieve vermogens verhoogt.

Een mooie behandeling als je iets belangrijks in je leven doormaakt of als je je balans, welzijn en energieke gezondheid wilt behouden.

TARIEF:

BEHANDELING 60 MINUTEN € 62,50 (dit is inclusief 10 minuten intake.)